Esenyurt'ta Yangın / Uixdanekbsc1xm : Sorularının yanıtları gündemin merak edilen konuları arasında yer alıyor.türkiye'de geçen hafta pek çok farklı.

Esenyurt'ta Yangın / Uixdanekbsc1xm : Sorularının yanıtları gündemin merak edilen konuları arasında yer alıyor.türkiye'de geçen hafta pek çok farklı.. Valilikten yapılan açıklamada, esenyurt'ta bir lojistik firmasında saat 12.10 sıralarında henüz nedeni belirlenemeyen bir yangın çıktığı, ihbar üzerine de olay yerine çevre ilçelerden çok sayıda itfaiye ekibinin sevk edildiği belirtildi. İstanbul esenyurt'ta yangın var mı? Alınan bilgiye göre, talatpaşa mahallesi'ndeki bir oto döşeme dükkanında henüz belirlenemeyen nedenle yangın. Çok sayıda itfaiye ekibinin müdahale ettiği yangın bölgesinde zaman zaman patlama seslerinin de geldiği belirtildi. Lojistik deposu alevlere teslim olurken, yangına çok sayıda itfaiye ekibi müdahale ediyor.

Ayrıca içeriden patlama sesleri geldiği. Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları i̇lke haber ajansı basın yayın san. About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. Sokakta bulunan lojistik firmasına ait depoda saat 12.10. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

K I613dnyfm4om
K I613dnyfm4om from cdn.iha.com.tr
Sokak'ta 3 katlı bir binanın bodrum katında bulunan oto döşeme dükkanından dumanlar yükselmeye başladı. Alevler kısa sürede 10 bin metrekarelik deponun tamamını sardı. Adeta harabeye dönen fabrika drone ile havadan da görüntülendi. Valilikten yapılan açıklamada, esenyurt'ta bir lojistik firmasında saat 12.10 sıralarında henüz nedeni belirlenemeyen bir yangın çıktığı, ihbar üzerine de olay yerine çevre ilçelerden çok sayıda itfaiye ekibinin sevk edildiği belirtildi. Esenyurt'ta bir lojistik firmasında çıkan yangına itfaiye ekipleri müdahale ediyor. Esenyurt'ta bulunan oto döşeme dükkanında yangın çıktı. Sokak'taki bir lojistik firmasına ait iş yerinde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Ekipleri alev alev yanan çatıya müdahale.

Haber verilmesi üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Esenyurt'ta bulunan oto döşeme dükkanında yangın çıktı. Çıkan yangında bodrumda mahsur kal. Esenyurt'ta bulunan lojistik deposunda çıkan yangın sonrasında depo bir anda alevlere teslim oldu. Esenyurt'ta bulunan lojistik deposunda yangın çıktı. Esenyurt'ta kebapçıda çıkan yangın, yanındaki binalara da sıçradı.binalarda oturanların tahliye edildiği yangın söndürülürken, bir kişi dumandan etkilendi. Esenyurt'ta kebapçıda çıkan yangın, yanındaki binalara da sıçradı. İstanbul esenyurt'ta bulunan akşemsettin mahallesinde bulunan bir lojistik firmasına ait depoda saat 12:00 sıralarında yangın çıktı. Esenyurt'ta bir lojistik firmasında çıkan yangına itfaiye ekipleri müdahale ediyor. Sokakta bulunan lojistik firmasına ait depoda saat 12.10. Sokak'taki bir lojistik firmasına ait iş yerinde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Sokakta bulunan 2 katlı apartmanın zemin katında bulunan kebapçıda saat 13.00 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Esenyurt'ta bir lojistik firmasında çıkan yangına itfaiye ekipleri müdahale ediyor. Esenyurt'ta 5 katlı apartmanın çatı katında çıkan ve yan binaya da sıçrayan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Esenyurt'ta bir lojistik firmasında yangın çıktı. Çıkan yangın sonucu, iş yeri kullanılamaz hale gelirken, o anlar cep telefonu kamerasına yansıdı. Haber verilmesi üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İstanbul esenyurt'ta bir fabrikaya ait depoda yangın çıktı. Esenyurt'ta kebapçıda yangın i̇stanbul esenyurt'ta bir kebapçının çatısında yangın meydana geldi.

Cvrij8rtrleqtm
Cvrij8rtrleqtm from i2.cnnturk.com
Yoğun duman çevre ilçelerden göründü. Çıkan yangında ölen veya yaralanan olmadı. Esenyurt'ta 5 katlı binanın çatısında yangın çıktı. Sokak'taki bir lojistik firmasına ait iş yerinde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Lojistik deposu alevlere teslim olurken, yangına çok sayıda itfaiye ekibi müdahale ediyor. Esenyurt'ta yan dükkanında çıkan yangına rağmen tıraşa devam etti. Esenyurt'ta 5 katlı apartmanın çatı katında çıkan ve yan binaya da sıçrayan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü. Valilikten yapılan açıklamada, esenyurt'ta bir lojistik firmasında saat 12.10 sıralarında henüz nedeni belirlenemeyen bir yangın çıktığı, ihbar üzerine de olay yerine çevre ilçelerden çok sayıda itfaiye ekibinin sevk edildiği belirtildi.

Yangın binayı tamamen sararken, depodan yer yer patlama sesleri de geliyor.

Sokak'taki bir lojistik firmasına ait iş yerinde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. Esenyurt'ta bir lojistik firmasına ait depo da çıkan yangın 5 saat sonunda kontrol altına alındı. İstanbul esenyurt'ta bir fabrikaya ait depoda yangın çıktı. Edinilen bilgiye göre, esenyurt akşemsettin mahallesi'nde bulunan lojistik deposunda saat 12.30 sıralarında bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Çıkan yangın sonucu, iş yeri kullanılamaz hale gelirken, o anlar cep telefonu kamerasına yansıdı. İstanbul esenyurt'ta bulunan akşemsettin mahallesinde bulunan bir lojistik firmasına ait depoda saat 12:00 sıralarında yangın çıktı. Esenyurt'ta bulunan oto döşeme dükkanında yangın çıktı. Akşemsettin mahallesi'nde saat 12.15 sıralarında bir lojistik firmasına ait depoda yangın çıkmıştı. Esenyurt'ta kebapçıda çıkan yangın, yanındaki binalara da sıçradı.binalarda oturanların tahliye edildiği yangın söndürülürken, bir kişi dumandan etkilendi. Çıkan yangında bodrumda mahsur kal. İstanbul esenyurt'ta yangın var mı? Olay yerine gelen çok sayıda itfaiye ekibi yangına müdahale ediyor.

Esenyurt'ta bir lojistik firmasına ait depo da çıkan yangın 5 saat sonunda kontrol altına alındı. Sokak'ta 3 katlı bir binanın bodrum katında bulunan oto döşeme dükkanından dumanlar yükselmeye başladı. İstanbul esenyurt'ta bir fabrikaya ait depoda yangın çıktı. Esenyurt'ta kebapçıda çıkan yangın, yanındaki binalara da sıçradı.binalarda oturanların tahliye edildiği yangın söndürülürken, bir kişi dumandan etkilendi. Ekipleri alev alev yanan çatıya müdahale.

Son Dakika Esenyurt Ta Kebapcida Cikan Yangin Yandaki Binalara Sicradi Haberler Milliyet
Son Dakika Esenyurt Ta Kebapcida Cikan Yangin Yandaki Binalara Sicradi Haberler Milliyet from i2.milimaj.com
Sorularının yanıtları gündemin merak edilen konuları arasında yer alıyor.türkiye'de geçen hafta pek çok farklı. Esenyurt'ta bir lojistik firmasına ait depo da çıkan yangın 5 saat sonunda kontrol altına alındı. Esenyurt'ta bulunan lojistik deposunda yangın çıktı. Sokak'taki bir lojistik firmasına ait iş yerinde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda itfaiye sevk edilirken, yangın kısa sürede kontrol altına alındı. Sokak'ta 3 katlı bir binanın bodrum katında bulunan oto döşeme dükkanından dumanlar yükselmeye başladı. Alevler kısa sürede 10 bin metrekarelik deponun tamamını sardı. Haber verilmesi üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Alevler kısa sürede 10 bin metrekarelik deponun tamamını sardı.

Ekipleri alev alev yanan çatıya müdahale. Sokakta bulunan lojistik firmasına ait depoda saat 12.10. İstanbul esenyurt'ta bir fabrikaya ait depoda yangın çıktı. Esenyurt'ta bulunan lojistik deposunda yangın çıktı. Esenyurt'ta bir oto döşeme dükkanında çıkan yangın hasara neden oldu. Sokakta bulunan 2 katlı apartmanın zemin katında bulunan kebapçıda saat 13.00 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. İstanbul esenyurt'ta bulunan akşemsettin mahallesinde bulunan bir lojistik firmasına ait depoda saat 12:00 sıralarında yangın çıktı. Depoda bulunan buzdolabı gibi beyaz eşyaların tüpleri patlamalar yarattı. About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. Sokak'taki bir lojistik firmasına ait iş yerinde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Esenyurt'ta kebapçıda çıkan yangın, yanındaki binalara da sıçradı.binalarda oturanların tahliye edildiği yangın söndürülürken, bir kişi dumandan etkilendi. Olay yerine gelen çok sayıda itfaiye ekibi yangına müdahale ediyor.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook